Tuesday, 6 May 2014

Sun Beam / High Beam




Sun Beam from Benefit 

High Beam from Benefit 

High beam ini fungsinya  adalah untuk menampakkan muka berdimensi, menaikkan tulang pipi, tulang kening, hidung dan sebagai highlight. 
Sekali dah apply, muka akan kelihatan sangat photogenic di dalam setiap gambar!
Yang penting still maintain natural dan sesuai untuk semua warna kulit, tak kira yang berkulit cerah, sawo matang atau gelap. 
Mekap kita akan nampak lebih menyerlah, shining dan glowing. Tapi jangan risau tau! tak akan nampak muka kita macam berminyak.. 
Sebab dalam high beam ni memang tak ada glitter atau manik-manik  halus . 
Jadi kita pilih kawasan mana yang kita nak GLOW kan. Sure Best sangat!
Dalam semua gambar kita lah yang paling cantik !!



No comments:

Post a Comment