Monday, 23 September 2013

COLLAGEN PLUS- GIFFARINE BRAND

Apa Kata Anda ???
SUPLEMEN KOLAGEN  PERLU UNTUK WANITA KEKAL CANTIK & MENAWAN 


FAHAMI KOLAGEN SERBA SEDIKIT.. 

Kata orang.hendak seribu daya,tak hendak seribu dalih.Amalan penjagaan kulit wajah sebenarnya harus menjadi amalan kerana setiap wanita dilahirkan dengan kelebihan masing-masing.

Namun kesibukkan dengan kerjaya dan kekangan masa menjadi halangan kepada kaum wanita untuk memanjakan wajah sehingga menyebabkan mereka meremehkan soal penjagaan wajah. 
Tidak dinafikan dalam aspek kesihatan hari ini, semakin ramai menyedari peranan kolagen untuk pertumbuhan penting dalam diri seseorang.Dengan itu, Giffarine telah menghasilkan produk COLLAGEN PLUS bagi memenuhi keperluan ini. 
Selalunya wajah atau diri seseorang akan menggambarkan usianya.Namun, ada yang kelihatan lebih muda daripada usia sebenarnya atau ada yang sebaliknya. 

SUPLEMEN KOLAGEN  

Semakin usia meningkat, pengeluaran kolagen akan menjadi semakin perlahan. Sebab itulah kulit menjadi kendur, lembik, dan berkedut. Pengambilan makanan harian tidak dapat memenuhi keperluan untuk menghasilkan kolagen. Sebab itulah kita perlukan makanan sampingan untuk menigkatkan kolagen. 

APAKAH KEPENTINGAN SUPLEMEN KOLAGEN??

Suplemen membantu melambatkan penuaan. Simpton- simpton usia meningkat boleh dikurangkan dengan pengambilan suplemen COLLAGEN PLUS ini. 

Suplemen kolagen baik untuk : 
* Kulit - menganjalkan kulit & melembutkan kulit 
          - mengurangkan garis2 halus pada muka 

* Rambut - Menyuburkan rambut agar bersinar dan lebih kuat 

* Gigi/ Gusi - mengurangkan masalah gusi    berdarah/bengkak 

* Sendi - menguatkan tulang badan    
           -hilangkan rasa sakit pada sendi 

* Meningkatkan Tenaga Badan - pengambilan pada waktu pagi 

* Mengelakkan Kegemukkan - pengambilan waktu malam

* Mencerahkan kulit & mengurangkan pigmen    

Sememangnya kita tidak dapat menghentikan proses penuaan namun kita berpeluang untuk memperlahankan serta mengurangkan gejala penuaan pada kulit wajah. Bertindaklah sekarang. Siapa yang boleh berikaan anda kulit muda, cantik berseri?Tak lain tak bukan , diri kita sendiri.. 
                   


No comments:

Post a Comment