Thursday, 25 April 2013

Trial Make up - Asmida


Salam semua..ni trial make up yg daya sempat upload..byk pic lg dlm simpanan daya..xpe2..ni daya nk share ckit tip2 make up yg simple n easy to apply..ok...step by step..

Before Make Up


After Make Up
1 STEP : Pastikan muka anda dlm keadaan bersih..
Anda boleh gunakan "wipe tissue" untuk lap seluruh muka td sampai rasa bersih..ok..
2 STEP : Pilih 'concealar' yg bersesuaian dgn muka. 
Tip : try 'concealar' yg warna lebih cerah dari warna kulit muka.
Pandangan Tepi 

Eyeshadow warna bright pink & turqoise 

3 STEP :  Pilih 'foundation' yg sama warna dengan warna kulit muka anda.

Tips : 'Dab2 kan sahaja pada seluruh muka 'after' sapu 'concealar' tadi.

'Eyeslash' yg simple 

sgt gorgeous!!

MaMa HOT!!!

4 Step : Pilih 'loose powder' yg sama warna dengan  warna kulit muka anda ye..then, sapu la pada muka sampai sekata..ok..

Laslty, Nie la hasilnye...nk lebih2 tips JOM join kelas solekan daya..anda akan belajar byk2 tips2 yg special ok..

Tuesday, 23 April 2013

Make up Trial

Salam... Entry kali ni daya nk share beberapa pic make up..
Actually, daya nk promosi la skali pada sape yg nak trial make up dengan daya sekarang ada offer hanya RM15 sahaja sehingga bulan JUN !!!..

So, senang je..hanya sms or call terus daya 012-2447163 untuk booking trial make up..tempat akan ditentukan..kita wat appointment la..ok..JOM layan pic2 ni ok..





After Make up 

Make up untuk menghadiri majlis kenduri  

Simple & Sweet 

Tq sudi trial make up dengan daya..hehehe...
korang mmg sporting!!






Monday, 22 April 2013

Majlis Pertunangan 2013

MAJLIS PERTUNANGAN 

SITI HERNIDA & RAFIUDDIN ( 20 APRIL 2013)


BANDAR PUTRA, KLANG 

Before Make up 

Daya guna teknik smokey eyes untuk mata nieda..
supaya matanya nampak menyerlah n menawan..

Wajah nieda daya buat shading bahagian pipi, hidung, dagu  & dahi . ini adalah teknik untuk menampakkan wajah nieda lebih terbentuk. 

After Make Up 

Daya sempat bergambar dengan nieda sebelum majlis  bermula..hehehe..
SEMPOI je..

SMILE !!!

Da siap...Akhirnye..



SELAMAT BERTUNANG YE..NIEDA & RAFI..
SEMOGA BERKEKALAN HINGGA AKHIR HAYAT..

Friday, 5 April 2013

PRODUK KOSMETIK GIFFARINE - KOSHIZE ( SOPHIE PARIS )


Hai u all ...entry kali ni sy nak gtau DZSAFIYYAH MAKE UP  akan buat PROMO TRIAL MAKE UP!!! 

HANYA RM 20 SAHAJA!!!
SAPE YANG BERMINAT SILA PM 
( NAMA & NO. FON ANDA ) pada 0122447163!!
CEPAT! CEPAT!
PROMO SEHINGGA JANUARI 2014 SAHAJA!!!
CEPAT!! CEPAT!! CEPAT!!