Thursday, 21 March 2013

Milk Body Butter- Strawberry

Ni nk share produk yg terbaik untuk kecantikan anda..

STRAWBERRY MILK BODY BUTTER (100g) HANYA RM 12.50

Sangat BEST bile da guna produk ni juz sapu je kt seluruh badan n sgt wangi..sy suka giler!!
dulu malas nk pakai ni xde masa,tp skg da rajin sbb produk ni sgt wangi n tahan lama so,
badan kita sentiasa harum ,xperlu pakai perfume...xcaya JOM TRY !! packaging pun cantik & senang dibawa kemana2 pun..so,boleh pakai anytime & anywhere u r..ok..

Ni la rupanye..cantik kan?.

Harga RM 12.50 - 100ml
(ready stock)

JOM TRY!!! 

If berminat boleh la pm sy di 012-2447163( hidaya )
















1 comment:

  1. sape nk order sila hubungi sy hidaya 012-2447163

    ReplyDelete