Thursday, 21 March 2013

Strawberry Milk - Mask


Strawberry Milk Mask 
( Peel-off mask with strawberry extract & vitamin )

Ni la MASK yg sgt BEST & SENANG digunakan..lembut dan sgt wangi..sy da TRY da..lepas pakai rasa licin & lembut je muka mcm kulit baby..xpercaya boleh cuba..JOM TRY IT!!! Baunye  harum..tu yang suka giler!!! klu anda berminat sila pm sy kat 012-2447163 ( serious buyer only) 


Strawberry Milk Mask - 60ml 

Harga - RM 12.50
(ready stock )



Milk Body Butter- Strawberry

Ni nk share produk yg terbaik untuk kecantikan anda..

STRAWBERRY MILK BODY BUTTER (100g) HANYA RM 12.50

Sangat BEST bile da guna produk ni juz sapu je kt seluruh badan n sgt wangi..sy suka giler!!
dulu malas nk pakai ni xde masa,tp skg da rajin sbb produk ni sgt wangi n tahan lama so,
badan kita sentiasa harum ,xperlu pakai perfume...xcaya JOM TRY !! packaging pun cantik & senang dibawa kemana2 pun..so,boleh pakai anytime & anywhere u r..ok..

Ni la rupanye..cantik kan?.

Harga RM 12.50 - 100ml
(ready stock)

JOM TRY!!! 

If berminat boleh la pm sy di 012-2447163( hidaya )
















Sunday, 10 March 2013

JOM Join SOPHIE!!!

Salam Sophie...
Morning semua..de sesiapa berminat nk JOIN member Sophie pls  sms nama pd 0122447163-hidaya.
Segala info semua u all nk tau about SOPHIE boleh la call or sms..ok..

Nie OFFER yg terbaru dari SOPHIE!!1


















 Berminat sila sms ye 012-2447163..ok..LELONG2!!!!
 SERIOUS BUYER ONLY!