Tuesday, 20 November 2012

SOPHIE PARIS MALAYSIA

 Full Catalogue 7 (klik kat link bawah)

Bag Bastille - Design Quality (Black leather)
Price : RM 100

Bag Gentilly - 2tone shiny Caramel handbag
Price : RM 120

Wallet Voisins 
Price : RM 50

2 watches for women & men 
Price : RM 125


Bag & Pouch Set 
Price : RM 80 


Bag Odysse - Set of 4 travel bags 
Price : RM 125 

Le Jardin de Sophie ( Rose Lily ) 
Price : RM 80 



Shoes Hazel
Price : RM 130 

Bag Clermont 
Price : RM 145  

Wallet Benoite 
Price : RM 70 



Bag Chevalet Purple 
Price : RM 90 


 Bag Neo Paedro 
Price : RM 100

Bag Colmar 
Price : RM 85 

Shoes Heidi 
Price : RM 130


Korang pernah dengar Sophie Paris Brand?  Daya baru join member last month. Banyak koleksi handbag, wallet, kasut dll yg designnya menarik & trendy. Harga pun berpatutan n mampu milik. Color n pattern pn berbeza dr yg lain. So far kualiti ok n memuaskan... So, gambar atas ni antara collection yg daya suka... Kalau nk tgk koleksi lain2 klik kat link kat atas tu utk full catalogue... Cover girl bulan ni.. Fara Fauzana a.k.a FAFAU... Sape minat nk order handbag ke, wallet, purfume, kasut dll boleh contact daya la : 012-2447163 (tanya apa2 yg korang nk tau pasal SP) ok..
Sape nk jd member SP boleh dpt price lebih murah.. memang berbaloi la org kata..  







3 comments:

  1. sesiapa berminat nak join member sophie paris ni segera la hubungi saya ye..ok...untuk menikmati promosi2 hebat!!!

    ReplyDelete
  2. sesiapa berminat nak join member sophie paris ni segera la hubungi saya ye..ok...untuk menikmati promosi2 hebat!!!

    ReplyDelete
  3. JOM JOIN SOPHIE PARIS !!! CALL HIDAYA 012-2447163

    ReplyDelete