Friday, 22 June 2012

BOOKING NOW!!! TAHUN 2013

HAI SEMUA< BAKAL2 PENGANTIN DI LUAR SANA...............

Tempahan Make Up Tunang & Kahwin untuk tahun 2013 telah di buka skg!!..so,if de bakal2 pengantin yg berminat pakej2 make up yg de skg kat dzsafiyyah boleh la menghubungi kami @ sms untuk temujanji. BANYAK TAWARAN disediakan untuk anda..jgn tunggu lagi..boleh buat test make up dgn kami.So,Cepat2 hubungi kami..untuk mendapatkan  PROMOSI yg  menarik menanti ANDA!! Kami menyediakan PAKEJ2 MAKE UP yg menarik untuk bakal2 pengantin untuk majlis bahagia anda..
JOM Layan Blog dzsafiyyah Make up ni..
ok..TQVM pada mrk yg telah sudi menggunakan khidmat Make Up dari dzsafiyyah..





OFFER!!!

 OFFER !!!

Salam Semua..dzsafiyyah Make Up akan mengadakan Kelas Solekan Basic yg sesuai untuk mereka yg mmg xtau pape tntg solekan..kami akn ajar dari A to Z dlm solekan di mana teknik2 untuk make up Siang ( jalan2) & Malam ( dinner )..teknik solekan mata mengikut jenis2 muka & byk lagi..
So,pada mereka yg berminat sila la hubungi 012-2447163(hidaya)!!!!

Tarikh : 7 Julai 2012
Masa    : 11am - 3pm

Tarikh : 8 Julai 2012
Masa    : 11am - 3pm

Tarikh : 14 Julai 2012
Masa    : 11 am- 3pm

Tarikh : 15 Julai 2012
Masa    : 11am - 3pm

BOOKING NOW !!!  Yuran = RM 50 SAHAJA !!!
SMS @ CALL 012-2447163 !!!

TEMPAT adalah TERHAD !!! Setiap sesi kelas maksimum 2 org sahaja..lokasi di KLANG..
CEPAT! CEPAT! CEPAT!






               

Thursday, 21 June 2012

Suraya- Make Up bertunang ( 17 Jun 2012 )


Majlis Pertunangan Suraya Bandar Baru Selayang, Batu Caves
  ( 17 JUN 2012 ) 



Hai, suraya...

Tema Pink - Purple

SMILE...










Siti - Make Up Bertunang ( 17 Mei 2012)


Majlis Pertunangan Siti - Usj, Subang Jaya
( 17 Mei 2012 )
 
Tema White- Silver

Mmmm...

Bergambar Kenangan dgn SiTi ( muka mak andam penat giler)






Nadia- Trial Make Up ( April 2012 )

Ni pic2 adik Nadia yg buat trial make up bln April baru2 ni..dia nak g window shopping ngn kawan..ehem2..kawan girl la..hehe..so,jom layan ...



Adik Nadia ni mmg susah giler nk Smile..

klu Smile sure cun nie..!

Comel kan??..hehe...

Asmida-Trial Make Up ( April 2012 )

Salam Semua..
Terima Kasih krn sudi untuk Singgah ke Blog sy ini..sori sgt lama xupdate blog ni..
Bln April yg lepas sy de buat 'PROMOSI TRIAL MAKE UP' hanya RM 10 sahaja..so,ramai gak yg berminat n bz la xsempat nk open blog..sori ye..so,boleh la layan pic2 yg sempat upload arini..ok..




Color peach ni mmg cantik..sweet2 je..

Nie teringat cik abg ker?..ayu je ni..

hehehe...


Asmida - Solekan Siang(xperlu heavy sgt),dia nak lunch ngn hubby..