Tuesday, 20 November 2012

SOPHIE PARIS MALAYSIA

 Full Catalogue 7 (klik kat link bawah)

Bag Bastille - Design Quality (Black leather)
Price : RM 100

Bag Gentilly - 2tone shiny Caramel handbag
Price : RM 120

Wallet Voisins 
Price : RM 50

2 watches for women & men 
Price : RM 125


Bag & Pouch Set 
Price : RM 80 


Bag Odysse - Set of 4 travel bags 
Price : RM 125 

Le Jardin de Sophie ( Rose Lily ) 
Price : RM 80 



Shoes Hazel
Price : RM 130 

Bag Clermont 
Price : RM 145  

Wallet Benoite 
Price : RM 70 



Bag Chevalet Purple 
Price : RM 90 


 Bag Neo Paedro 
Price : RM 100

Bag Colmar 
Price : RM 85 

Shoes Heidi 
Price : RM 130


Korang pernah dengar Sophie Paris Brand?  Daya baru join member last month. Banyak koleksi handbag, wallet, kasut dll yg designnya menarik & trendy. Harga pun berpatutan n mampu milik. Color n pattern pn berbeza dr yg lain. So far kualiti ok n memuaskan... So, gambar atas ni antara collection yg daya suka... Kalau nk tgk koleksi lain2 klik kat link kat atas tu utk full catalogue... Cover girl bulan ni.. Fara Fauzana a.k.a FAFAU... Sape minat nk order handbag ke, wallet, purfume, kasut dll boleh contact daya la : 012-2447163 (tanya apa2 yg korang nk tau pasal SP) ok..
Sape nk jd member SP boleh dpt price lebih murah.. memang berbaloi la org kata..  







Monday, 19 November 2012

SOLEKAN SANDING - JU

MAKE UP NIKAH & SANDING 
JULIANA, BATU BELAH KLANG 
( SABTU,17 SEPTEMBER 2012 ) 

hai..ni gambar make up nikah &sanding pada hari yang sama..daya make up skali terus sebelum majlis nikah dijalankan..Majlis perkahwinan ni dijalankan di Masjid Sg. Pinang, Klang..daya mula make up kul 9pagi, dtg lambat sedikit haritu..majlis mula kul 10pagi..alhamdulillah suma berjalan dgn lancar.so,kepada juliana; SELAMAT PENGANTIN BARU & SEMOGA KEKAL BAHAGIA SELAMANYA!!


BEFORE
 


AFTER
 






  Nie juliana with her friend..bergambar bersama..

Trial Make Up












Entri kali ni adalah Trial make up..JOM LAYAN GAMBAR2 NI...Sape yg Berminat nk TRIAL MAKE UP juz RM 20  sekitar klang shj. Sila SMS Nama & lokasi Anda pd 012-2447163..TQVM..

Demo Make Up - Nikah

DEMO MAKE UP - NIKAH
( Klang, 14 September 2012 ) 

 Salam semua..ni sy buat Demo Make Up untuk majlis nikah.. Ni sy upload pic2 sebelum & selepas make up..model ni my frenz single lom married lg ye..lokasi kat klang..ok..jom layan pic2 yg sempat sy upload ni..






Ni la hasilnye selepas make up..untuk base ni daya gune...
foundation ; brand Dermacolor ( lupa code pe,sori ye)
Concealer  ; Krayolan stick green color 



  
 Untuk Mata plak daya pakai Eyeshadow base dulu.. Solekan mata ni daya guna teknik smokey eyes sbb mata dia ni bulat n besar ( cantik da )...so, teknik ni sesuai ngn bentuk matanya. Natural color untuk eyeshadow - coklat brand Farmasi ye..warna tahan ckit..pastu blend dgn color silver diamond2 gitu..hehehe..
nampak glam ckit..


 Lipstick daya gune color pink campur red brand Giffarine..color pallette ni mmg sgt menyerlah n nampak glitter..jgn lupa sebelum tu gune lip liner kat bibir ok..brand Farmasi..n t last daya gune lipgloss ckit utk nampak lebih shiny, brand Giffarine..



 Untuk pipi gebu si model ni,daya pakai Dermacolor brand ( pink base) lupa code pe...nnti gtau kemudian..blusher daya gune color pink campur red ckit untuk nampak pipi tu menonjol & menyerlah..




Ok..so, ni la hasilnye...
SIAP!!!



Kepada sesiapa yg nak Booking Kelas Solekan utk Tahun 2013,boleh la SMS or CALL Hidaya ( 012-2447163 )..Bagi nama, ic no, tarikh & lokasi anda..OK.. 



Sape yang nk join kelas mekap, sila 'booking' dulu yer..okey

  
TQVM pada yang sudi jd follower blog dzsafiyyah ni..korang mmg BEST!!! 




Jumpa di next entry...!!

Monday, 24 September 2012

Andaman DZsafiyyah Make Up


SENARAI JENIS SOLEKAN & HARGA YANG DITAWARKAN ( 2014 ) : 

DZSAFIYYAH MAKE UP

* SOLEKAN MAKAN MALAM  : RM100-RM150
* SOLEKAN PERCUBAAN : RM30 
* SOLEKAN MAJLIS PERTUNANGAN : RM150-RM200 
* SOLEKAN MAJLIS PERNIKAHAN : RM200-RM300
* SOLEKAN MAJLIS PERSANDINGAN : RM 300-RM400

Pakej Solekan : ( OFFER NOW!! ) 

*Solekan Nikah + Sanding = RM500
* Solekan Nikah + Berinai/Outdoor + Sanding= RM700


* P/S: harga diatas termasuk cas pengangkutan!! 






UNTUK TEMPAHAN SOLEKAN SILA 
KLIK DISINI







   








Tuesday, 4 September 2012

TAWARAN ISTIMEWA SYAWAL

Salam semua...pe khabar?...salam syawal buat semua kengkawan blog & yang mengenali diri ni.salam aidilfitri maaf zahir & batin ye..

Untuk makluman semua sekarang de tawaran istimewa sempena syawal ni..

Pada sesiapa yang membuat tempahan pakej make up tunang & kahwin bermula 28/8/12 Hingga 30/9/12 ini akan mendapat 10% diskaun dr harga asal..Tempahan ni hanya sah hingga JUN 2013..

Sebarang pertanyaan boleh la tanya terus pada saya di talian 012-2447163 or sms pun diterima juga..Tempahan boleh lah dibuat sekarang!! ! cepat! cepat! cepat! Pakej2 make up boleh la tgk kat sini.ok....
TQVM semua..

Wednesday, 1 August 2012

PROMOSI KUrma Kacang Bersalut COklat..!!

Salam Ramadhan pada semua..
 Tempahan kurma kacang bersalut coklat sentiasa terbuka ye ..bukan hanya di bulan yg mulia ini sahaja..Skg harga PROMOSI untuk 50 biji kurma coklat HANYA
RM25 (amik sendiri)@ RM 32 (secara pos)..So, boleh order now!!
Sesiapa Berminat boleh hubungi sy : 012-2447163 segera !!!TQVM..


Sunday, 15 July 2012

Kurma Kacang Bersalut Coklat

Salam Semua...
Sempena bulam ramadhan yg mulia ini, dzsafiyyah de mjual kurma kacang bersalut coklat yg lazat lg enak dimakan time2 berbuka n pada hari raya nanti...harga sepeti dibawah :

Harga Untuk Pack Kecil (12 biji ) - RM 4
Harga Untuk Pack Besar (50 biji) - RM 30

So, pada sesiapa berminat , Sila hubungi hidaya 012-2447163 untuk keterangan lanjut n harga..
tq.

Friday, 22 June 2012

BOOKING NOW!!! TAHUN 2013

HAI SEMUA< BAKAL2 PENGANTIN DI LUAR SANA...............

Tempahan Make Up Tunang & Kahwin untuk tahun 2013 telah di buka skg!!..so,if de bakal2 pengantin yg berminat pakej2 make up yg de skg kat dzsafiyyah boleh la menghubungi kami @ sms untuk temujanji. BANYAK TAWARAN disediakan untuk anda..jgn tunggu lagi..boleh buat test make up dgn kami.So,Cepat2 hubungi kami..untuk mendapatkan  PROMOSI yg  menarik menanti ANDA!! Kami menyediakan PAKEJ2 MAKE UP yg menarik untuk bakal2 pengantin untuk majlis bahagia anda..
JOM Layan Blog dzsafiyyah Make up ni..
ok..TQVM pada mrk yg telah sudi menggunakan khidmat Make Up dari dzsafiyyah..





OFFER!!!

 OFFER !!!

Salam Semua..dzsafiyyah Make Up akan mengadakan Kelas Solekan Basic yg sesuai untuk mereka yg mmg xtau pape tntg solekan..kami akn ajar dari A to Z dlm solekan di mana teknik2 untuk make up Siang ( jalan2) & Malam ( dinner )..teknik solekan mata mengikut jenis2 muka & byk lagi..
So,pada mereka yg berminat sila la hubungi 012-2447163(hidaya)!!!!

Tarikh : 7 Julai 2012
Masa    : 11am - 3pm

Tarikh : 8 Julai 2012
Masa    : 11am - 3pm

Tarikh : 14 Julai 2012
Masa    : 11 am- 3pm

Tarikh : 15 Julai 2012
Masa    : 11am - 3pm

BOOKING NOW !!!  Yuran = RM 50 SAHAJA !!!
SMS @ CALL 012-2447163 !!!

TEMPAT adalah TERHAD !!! Setiap sesi kelas maksimum 2 org sahaja..lokasi di KLANG..
CEPAT! CEPAT! CEPAT!






               

Thursday, 21 June 2012

Suraya- Make Up bertunang ( 17 Jun 2012 )


Majlis Pertunangan Suraya Bandar Baru Selayang, Batu Caves
  ( 17 JUN 2012 ) 



Hai, suraya...

Tema Pink - Purple

SMILE...